Individuální kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II., Česká Lípa

Kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II.
Kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II.

Třetí, ještě pokročilejší kurz vaření indické vegetariánské kuchyně navazuje na Kurz vaření indické kuchyně – základní. a Kurz vaření indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý I.

Výhodná nabídka přímo pro Vás! Za super cenu se naučíte velmi pokročile vařit indické receptury a ještě si uděláte výlet do České Lípy (českolipští nemusí nikam jezdit), Máchova kraje s doporučením na parádní výlet, či aktivitu, nebo zážitek. Máme tu skvělé kavárny, čajovnu, vyhlášené cukrárny…

Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

 

VHODNÉ VĚNOVAT NĚKOMU JAKO DÁREK, udělat si VÝLET a zakulinařit si tak společně s někým!

Tento v pořadí třetí, více pokročilejší kurz vaření indické vegetariánské kuchyně navazuje na Kurz vaření indické kuchyně – základní. a Kurz vaření indické kuchyně – mírně pokročilý I.

Kurzem Vás bude provádět kuchař Ondra, který s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu Šambhala v České Lípě, cvičil jógu, karate, tai chi, navštívil Indii, nyní se věnuje kurzům bezmasého vaření, workshopům a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly…).

Termíny kurzů POKROČILÝ II. vypsané na rok 2019, budou probíhat 1x měcíčně, vždy v neděli od 9.30 do 13. hodin, stačí si vybrat, který Vám bude vyhovovat: 20.1., 17.2., 17.3., 14.4., 12.5. a 9.6. Každému POKROČILÉMU II. kurzu předchází jeden ZÁKLADNÍ kurz a jeden POKROČILÝ I. Týden na to pak EVROPSKÁ KUCHYNĚ na pokračování.

Na tomto více pokročilejším kurzu č. II. budeme vařit:

  • DALAJLAMA SOUP – POLÉVKA, která je oblíbená samotným DALÁJLÁMOU
  • PANEER PASANDA – velice CHUTNÉ KARÍ z Punjabu se sýrem panýr, či koftami
  • MALAI KOFTA – zeleninové KOFTY se sýrem, smažené a neskutečně dobré!
  • PANEER CHEESE – DOMÁCÍ SÝR z čerstvého mléka, použijeme do karí, či koft
  • APPLE CHUTNEY – JABLEČNÉ PIKANTNÍ ČATNÍ, moc dobré čatní!
  • BASMATI RICE – přílohová RÝŽE, která se nelepí, voní a je velmi chutná
  • PURÍ – PLACKY, PLACKY, PLACKY, smažené!!!

Co budeme probírat?
Vše, co budeme probírat, půjde více do hloubky jak v kurzu základním a bude zaměřen i jinak než, kurz pokročilý I. Naučíte se vařit další lahodná indická jídla, díky kterým z Vás budou doma skuteční šéfové této skvostné kuchyně. Povíme si vše, co budete chtít vědět. Dozvíte se spousty informací o Indii, její kuchyni, surovinách a koření. Po absolvování kurzu dostanete všechny recepty do emailu.

Pro koho je kurz určen?
Pro všechny zájemce, kteří se chtějí jednoduše naučit vařit indickou kuchyni, kde i pokročilejší si příjdou na své. Věk nerozhoduje. Absolvování základního kurzu a kurzu mírně pokročilý I. doporučeno, avšak není podmínkou, ani nezbytnou nutností.

Co budete potřebovat?
Zástěru na vaření a nádobky na ochutnávky domů. Dobrou náladu – pokud nemáte, vykouzlíme :).

A zakolik to všechno?
1 250 Kč/osoba, přičemž teto cena zahrnuje vše, co sníme, vše, co se dozvíme, vše, co se naučíme. Takže oběd. Pití (čaj, masala, káva, citronová voda…) po celou dobu kurzu. Recepty. Tipy. Triky. A nebude toho málo! Po absolvování kurzu dostanete všechny recepty do emailu.

Chcete slevu?
Cena jednoho kurzu činí tedy 1 250 Kč,
Cena tří kurzů 2 970 Kč (ušetříte 780 Kč!!),
Cena celého běhu 4 kurzy (3x INDIE + 1x EVROPA), pak 3 900 Kč (učetříte 1 100 Kč!!!)
Dárkový poukaz na jeden kurz 1 250 Kč
Dárkový poukaz na tři kurzy: 2 970 Kč
Dárkový poukaz na čtyři kurzy (celý měsíční běh) 3 900 Kč.

Jak se přihlásit?

Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků.