Individuální kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II., kdekoliv v ČR

Kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II.
Kurz indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý II.

Třetí v pořadí, ještě pokročilejší kurz vaření indické vegetariánské kuchyně navazuje na Kurz vaření indické kuchyně – základní. a Kurz vaření indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý I.

Chcete se naučit pokročile vařit indickou vegetariánskou kuchyni a nechcete nikam jezdit? Nevadí, přijedu k Vám a naučím Vás jak jednoduchým způsobem uvařit velmi chutná indická karí, polévky, luštěniny, domácí sýr panýr, čatní, rajty, placky, kofty… Budete mít možnost vše vidět na živo, sami se podílet na přípravě pokrmů a ZÁROVEŇ MŮŽETE POZVAT 2-3 OSOBY K VÁM NA OBĚD či večeři!!! Případně se dá tento WORKSHOP po dohodě pojmout i v rámci Vaší OSLAVY jako catering a pozvat Vaše přátele.

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků. PŘIJEDU KAMKOLIV V ČR, či po domluvě (úhrada nákladů na dopravu) v rámci celé EVROPY. Také se dá domluvit konkrétně i druh kuchyně, zda-li indická (základní, či pokročilá), evropská, česká. Samozřejmě vždy vegetariánská. Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

MŮŽETE SI MĚ POZVAT I NA VAŠÍ OSLAVU, přičemž formou WORKSHOPU připravíme společně občerstvení pro Vaše hosty!

Kurzem Vás bude provádět kuchař Ondra, který s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu, navštívil Indii, cvičil jógu, karate, tai chi, nyní se věnuje kurzům bezmasého vaření, workshopům a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly…).

Na tomto pokročilejším kurzu č. II. budeme vařit:

  • DALAJLAMA SOUP – POLÉVKA, která je oblíbená samotným DALÁJLÁMOU
  • PANEER PASANDA – velice CHUTNÉ KARÍ z Punjabu se sýrem panýr, či koftami
  • MALAI KOFTA – zeleninové KOFTY se sýrem, smažené a neskutečně dobré!
  • PANEER CHEESE – DOMÁCÍ SÝR z čerstvého mléka, použijeme do karí, či koft
  • APPLE CHUTNEY – JABLEČNÉ PIKANTNÍ ČATNÍ, moc dobré čatní!
  • BASMATI RICE – přílohová RÝŽE, která se nelepí, voní a je velmi chutná
  • PURÍ – PLACKY, PLACKY, PLACKY, smažené!!!

Co budeme probírat?
Vše, co budeme probírat, půjde více do hloubky jak v kurzu základním a bude zaměřen i jinak než, kurz pokročilý I. Naučíte se vařit další skutečně chutná indická jídla, díky kterým z Vás budou doma skuteční šéfové této skvostné kuchyně. Povíme si vše, co budete chtít vědět. Dozvíte se spousty informací o Indii, její kuchyni, surovinách a koření. Po absolvování kurzu dostanete všechny recepty do emailu.

Pro koho je kurz určen?
Pro všechny zájemce, kteří se chtějí jednoduše naučit vařit indickou kuchyni, kde i pokročilejší si příjdou na své. Věk nerozhoduje. Absolvování základního kurzu a kurzu mírně pokročilý I. doporučeno, avšak není podmínkou, ani nezbytnou nutností.

Co budeme potřebovat?
Zástěru na vaření pro Vás a úplně běžně vybavenou kuchyň. V případě, že něco chybí přivezu i své vybavení – přenostné indukční sporáky, hrnce, vařečky…

A zakolik to všechno?
2 000 Kč/osoba, přičemž teto cena zahrnuje vše, co sníme, vše, co se dozvíme, vše, co se naučíme. Recepty. Tipy. Triky. A nebude toho málo! Po absolvování kurzu dostanete všechny recepty do emailu. Navíc 2-3 obědy, či večeře pro Vás, Vaší rodinu, či Vaše známé.

Jak se přihlásit?

Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků.