Individuální kurz indické vegetariánské kuchyně – základní, Česká Lípa

Kurz indické vegetariánské kuchyně – základní
Kurz indické vegetariánské kuchyně – základní

Výhodná nabídka přímo pro Vás! Za super cenu se naučíte vařit základní indické receptury a ještě si uděláte výlet do České Lípy, Máchova kraje s doporučením na parádní výlet, či aktivitu, nebo zážitek. Máme tu skvělé kavárny, čajovnu, vyhlášené cukrárny…

Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

VHODNÉ VĚNOVAT NĚKOMU JAKO DÁREK, udělat si VÝLET a zakulinařit si tak společně s někým!

V tomto základním kurzu se naučíme vařít tak, abychom byli schopni samostatně uvařit několik druhů karí s použitím základních, u nás dostupných surovin a koření. Zvládneme lehce polévky, přípravu rýže, vyrobit domácí sýr, jogurtovou rajtu a touhu každého: mango lasí!!!

Kurzem Vás bude provádět kuchař Ondra, který s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu Šambhala v České Lípě, cvičil jógu, karate, tai chi, navštívil Indii, nyní se věnuje kurzům bezmasého vaření, workshopům a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly…).

Termíny kurzů ZÁKLADNÍ vypsané na rok 2019, budou probíhat 1x měcíčně, vždy v neděli od 9.30 do 13. hodin, stačí si vybrat, který Vám bude vyhovovat: 6.1., 3.2., 3.3., 31.3., 28.4., 26.5. Na každý základní kurz navazuje hned další týden POKROČILÝ I. a za další týden POKROČILÝ II. A týden na to EVROPSKÁ KUCHYNĚ na pokračování. Tak vypadá jeden měsíční běh. Další měsíc nanovo. Takto proběhne od ledna do června 6 běhů po čtyřech kurzech.

Co budeme vařit?

  • RED DAL KUTI MASALA indická polévka z červené čočky s listy pískavice
  • VEGETABLE CURRY zeleninové karí, lehce pikantní, ze sezónní zeleniny
  • BASMATI RICE přílohová rýže, která se nelepí, voní a je velmi chutná
  • PANEER CHEESE domácí sýr, který vyrobíme z čerstvého mléka, opečeme
  • YOGURT RAJTA tradiční jogurtová omáčka s kořením a zeleninou
  • MANGO LASSÍ indický osvěžující nápoj z manga a jogurtu

Co budeme probírat?

Probírat budeme jak teorii, tak praxi, čas bude i na poznámky a zodpovězení všech dotazů. Dozvíte se spousty informací o Indii, její kuchyni, surovinách a koření. Zmíníme se i o základních prvcích ájurvédy v kuchyni i v životě.

Pro koho je kurz určen?

Pro každého, kdo se chce jednoduše naučit vařit indickou kuchyni, kde i pokročilejší si příjdou na své. Věk nerozhoduje.

Co s sebou?

Všechno jídlo, co si uvaříme, si také sníme. Raději si prosím přineste kromě zástěry na vaření i nádobky na ochutnávky domů.

A zakolik to všechno?

1 250 Kč/osoba. Cena zahrnuje teorii, praxi, vč. vyzrazení všech receptů, tipy, triky, zdroje, jídlo, co sníme, čaj, spousty informací na i po kurzu, ochutnávky domů… Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků. 

Chcete slevu?

Cena jednoho kurzu činí tedy 1 250 Kč,
Cena tří kurzů 2 970 Kč (ušetříte 780 Kč!!),
Cena celého běhu 4 kurzy, pak 3 900 Kč (učetříte 1 100 Kč!!!)
Dárkový poukaz na jeden kurz 1 250 Kč
Dárkový poukaz na tři kurzy: 2 970 Kč
Dárkový poukaz na čtyři kurzy (celý měsíční běh) 3 900 Kč.
 
Stačí si vybrat termíny, které Vám vyhovují. Zatím je jich dost, avšak každý termín má omezený počet míst a bude probíhat v malých skupinkách okolo 5 osob.

Jak se přihlásit?

Přihlášení na email: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků.