Již proběhlo: WORKSHOP s OCHUTNÁVKAMI na téma HLÍVA V KUCHYNI – AMIDA DĚČÍN 10.11.2018

Chutná Vám vegetariánská, či veganská kuchyně?

Chcete se naučit jednoduché a základní postupy, jak si sami uvařit?  

Naučím Vás to!

Workshop povede kuchař Ondra, který spolu s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu Šambhala v České Lípě, navštívil Indii, věnuje se kurzům bezmasého vaření a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly, tábory…).

Kde? AMIDA DĚČÍN, Pivovarská 9/38, Děčín, http://www.amidacentrum.cz/

Kdy a v kolik? 10.11.2018 v sobotu od 9 – 13 hod.

Pro koho? Pro začátečníky, pokročilé, nebo i kuchaře, kteří se chtějí přiučit něco trochu jiného…

Co budeme vařit? 

DRŽŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ, klasická česká polévka, která v této podobě zaujme i skutečně zapřísáhlého masojedlíka = vyzkoušeno!

PAŠTIKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ, velmi chutná pečná paštika, která se hodí na slavnostní příležitosti, večeře nebo i běžnou svačinu = zaručeně!

VÝPEČKY Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ, podávané se špenátem a bramborovým knedlíkem překvapí úplně každého, ideální pro podzimní a zimní čas = bezpochyb!

Sekaná z hlívy ústřičné – tuto delikátní záležitost zřejmě nestihneme upéci, ale povíme si o ní vše v teoretické rovině tak, aby jste byli připraveni ji kdykoliv vystřihnout!

 

Co se bude probírat? Probírat budeme jak teorii, tak praxi. Dozvíte se spousty informací o vegetariánské kuchyni, surovinách, zdrojích a koření. Probereme i pěstování hlívy, dodavatele atp.

Co s sebou? Všechno jídlo, co si uvaříme, si také sníme. Raději si prosím přineste kromě zástěry na vaření i nádobky na jídlo, možná budete moci donést domů i ochutnat.

A zakolik to všechno? Cena zahrnuje teorii, praxi, vč. vyzrazení všech receptů, tipy, triky, zdroje, jídlo, co sníme, spousty informací na i po workshopu… 990 Kč.

PŘIHLÁŠENÍ: HUDRLIKONDREJ@SEZNAM.CZ, DALŠÍ INSTRUKCE NA E-MAIL, 777 685 548